Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglingar

Jag ska måla en tavla utan färger 

Jag ska skriva en bok utan ord 

Jag ska spela en låt utan toner 

Jag ska fånga känslorna i ett vakuum 

Jag ska lösa en gåta utan svar

 

Bara för visa hur motsägelsefullt 

Livet i grund och botten verkligen är 

När vi ska beskriva en situation 

Ty allt är bara en spegling 

Av det som verkligen sker 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 07:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2021-03-15

  wiria77
starka rader
bra skriftat

2021-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Svårt att se vad som sker i det som synes ske!
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP