Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del människor hävdar alldeles bestämt att just deras åsikter är de rätta och att andra alla därför per definition måste ha fel. De vilka faller för kaffe framför te, volvo framför saab, imac framför pc, Norge framför Island et cetera...


Åsikter går ibland isär






Stundom Lisa vill vågskvalp kyssa,
fara fram sommartid o kryssa,
Anders säger sig vilja åka,
med vattenskoter likt en kråka,

som över vågor fram flyga,
reta gallfeber på ordentliga och blyga,
leka bus med lånad grannlåt,
besegra såväl vattenskidor som motorbåt,

kränga fram i vida svängar,
köra över uppblåsta 'vattensängar',
leka pirat och retsamt kul rebell,
alls ej vara med o spela snäll...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-03-09 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP