Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens zen garden musik

ständigt ebb och flod

ibland skvalpar tankarna

mot små grå celler




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-03-09 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP