Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya vyer

 

 

släpp det gamla

sluta famla

irra ej i mörker

där härjar spöken

 

se med nya ögon

lyssna med dina öron

musik så vacker och skön

bilder på den fagra sjön

 

släpp dystra tankar

där du vankar

sinnets oro tynger

du blir inte yngre

 

var öppen för det nya

varför inte förnya

se det som viktigt är

det är värt allt besvär

 

när du nått ditt mål

var då inte snål

men slösa med måtta

ej som fattig kyrkråtta

 

var lagom modest

ej som stringent präst

du på livets väg vandra

där du möter många andra

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-09 10:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En fin dikt med uppmaning att våga satsa, att förändra sig själv och sin tillvaro.
2021-03-09

  ULJO
Rim i kolossalformat. Fint.
2021-03-09

  överlevaren VIP
Ett breddat synfält skapar fler möjligheter....
2021-03-09

  BenGust VIP
Härliga små finessrim/bokstavsrim
skön-sjon
tynger-yngre.
Inte utan charm.
2021-03-09

  wiria77
dina ord de behövs
som påminnelse
tack för suveränt
bra text
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP