Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moldau Eiswein

Vilken högt belägen plats

Min allegoriska himmel 

Snubblar på mina ord

Smått förstummad av 

sammanträffandet

eller mer universums välvilja. 

Allt är så normbrytande av en öde ode

I min alldeles egna klassiska roman tragedi 

I detta vet jag dock inget om i de tänkta tankarna

I detta formar jag bara energi och kärlek  av luft 

En tanke som är en känsla 

För hur kan jag göra mer än det?

När inget är som det  skall

Som hörs i borggården

...av mitt trånande hjärta. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-13 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP