Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att växa

liten mindre minst
det går att växa nedåt
så många gånger

stor, större, störst
Jag ser dig växa uppåt
och undrar hur du gör

att känna sig liten
är inte lätt
men när du växer
kan du hjälpa mig
att växa med




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-09 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva