Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vört

 

jag ville jag vore en flank i din sida, en kringla en sockerstruva i din mungipa. som snö i din luva som sylt på din stång. jag ville jag vore en sång i ditt öra. en central punkt som ligger och trånar. en tanke en fisk i ett stim i ditt badkar.
där kunde jag fluffa mina vader och borsta mina kotor rena. jag kunde bjuda dig dagar som nätter och hundra år i en bok med poesi.
jag ville jag vore din käraste brallis. som resten av ett liv. som bjudning och nigning. som alltid är din.
jag ville jag vore ett veck i ditt band. ett brev i din låda. en hand i din hand.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-09 10:23



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Totalt underbar. Tack.
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP