Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inga tårar

Det var ett tag sedan nu
sen vi sågs
Du kanske undrar
hur jag lever
I dessa tider
av munskydd och isolering

Jag sitter här någonstans
mellan fyra väggar
och två våningar
Och jag trivs

Jag varken river
eller rivstartar längre

Det finns ingen best
som jagar mig i natten

Det finns bara ro
och små frön av kärlek
som gror

Så gråt inga tårar för mig
om jag nu ens
berörde dig




Fri vers av Elisabeth H
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-09 10:37



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så fint!
2021-03-11

  PPQ
stark txt och dessutom positiv grundkänsla
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H