Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flyktingarnas sluten hem

 

En flyktings liv i Sverige!

Sluter

På en sluten vård

 

En flyktings framtid i det nya landet!

Börjar

 Direkt med in i den kriminella världen!

 

En flyktings framtid!

Sluter

På livstid fängelse och ingen utvisning!

 

En flyktings livsresa i det nya landet!

Börjar

Och slutar med massa bidrag!

 

Järvafältet

Rosengård

Malmö etc.

 

Talar!

Besannar!

Hur segregationen tog makten över hela landet

 

Demokratin MÅSTE, BORDDE sluta med sin migrations politik!!!

Satsa på sina egna medborgare!

Satsa och säkra sin existens i framtiden!

 

En flykting!

Vägrar och evig motsatta sig!

Ha band med demokratin!

 

En flykting vill bara leva som flykting i det nya landet!

Vägrar integrera sig!

Vägrar integrera sig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-03-09 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP