Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmen flödet honungen

Mellan raderna
springer tidstjuvar förbi
och äter mitt kött

En tanke slår rot
och jag tror på varje ord:
röva och bestjäl

ta mina saker
min försörjning och mitt bo
men rör ej Ordet

alla fonterna
rytmen flödet honungen
för vem är väl jag

utan alfabet
oanvända bokstäver
pennor som varmkörts?




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-09 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP