Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiskt spel för galleriet...


ROMERSKA SENATEN!

Ränderna går aldrig ur - historien går
igen och upprepar sig, upprepar sig...
politiker i Sverige fungerar som det
Romerska, intriger, förljugenhet och
girighet som sätter sig själva först...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-03-09 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje