Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 20/2-2021 Jag skrev denna under en poesi-workshop då vi skulle skriva en dikt i form av ett brev till något abstrakt.


Kära framtid

Hej igen,
Jag tänker på dig varje dag
Dina bleka bilder gör mig svag

Jag tror inte att du är farlig
eller att du vill mig skada
För du glänser hos alla andra,
jag ser hur du gör dem glada

Vill du mig väl?
Kan du lova vad som ska hända?
Jag är bara en orolig själ
som inte vill bladet vända




Fri vers av fragile fighter
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-18 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fragile fighter