Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser dina ögon le

ser dina ögon le
och jag vill le med dem
sola mig i din glans
och klappa mig på magen

att ha det bra med dig
är en dröm
jag får klappa mig själv
och le mot ingen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-09 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva