Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Nadja Omnia Vincit och Johan Bergstjärna


Värdighet







 



Men du förstår väl

att vi är tvungna

att straffa dig

för att du

är så

klok, duktig,

sann och god?

Alla dina texter

om kärlek är

bara ett tecken

på svaghet, och

vi kommer att

skratta på din

begravning.



Jag förstår mer än väl

att ni frivilligt

vill trycka ner mig

för att

sann bildning

inte går att få

från någon bok



Alla mina texter

om kärlek

andas den

kraft ni

inte har än

och

ni kommer att

gråta när ni

ser er själva

efter er egen begravning.















 

 







 





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-03-09 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP