Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgen hägrar och vi andas morgonluft


 



Helgen hägrar och det gäller att lägga alla ägg i samma korg. Regeringen svalkar sin dansande glömska och en sverigedemokrat hyllar sin annalkande högst personliga avgrund.

Hellre att spänna sitt samvete än att aldrig äta någon annans bortglömda glass.

Ett med den grymma vinden hjälp mitt sjungande hjärta i land om den sorgsna mackan med falukorv med senap.

Jag flanerar på stan glad i hågen sjungande och skrattande och ett par ordningsvakter frågar vad fan är det med dig, är du sjuk?

En grymt fantastisk helg hägrar och i all stillhet kryper jag in i mitt inre kloster trots att jag vet att allting är en dröm när min elaka svärmor ringer och vill ha en massage i en grön turbulens i vilket vi alla faller in i en ljus tystnads allt tillrättaställande ömhet.

Vi andas morgonluft och tar varsin nubbe.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-03-09 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP