Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelrikets frid


 



Först så föds man.

Sen är det lajbans

några år och farsan

glor på sport och

hinkar bärs.

Sen inträder man

i det hypersexuella

stadiet då ångesten

och förvirringen

brakar på och man

har absolut inte någon

att prata med där man

sitter och ser dum ut

i sitt fullkomligt hopplösa

inkapslade inferno som

slutar med ambulansfärd

till BUP där man har det

stora privilegiet att få

träffa Doktor Frisk, han

med de små öronen och

den stora munnen som

predikar psykofarmaka.

Sen eldar man upp de jävla

föräldrarnas villa, för våld

är det enda som lindrar

ångesten, och ens liv blir

ett pärlband av fiaskon,

besvikelser, in och ut på

kåken hispan kåken och

rättspsyk och man eldar

upp 5 stycken hus till i sitt

monumentala hat och knarket

flödar av massor av härligt

promiskuöst sex, och hela livet

är ett obeskrivligt kaos av våld,

ännu värre våld tills man når

statusen inlåst på livstid för

10 stycken bestialiska mord

på en dag och vilken jävla kick.

Man blev ihjälslagen av en annan

fånge och ingen kom på ens jävla

begravning, och man kan mitt i den

himmelska friden sakna och hungra

efter det härliga våldet, det ljuvliga

fullständigt urspårade kaoset och

alla lögner som förgyllde den grå

vardagens fruktansvärda tystnad.

Mina föräldrar utnyttjade mig

sexuellt i den kalla källaren i

vilken jag satt inspärrad i veckor

på vatten och bröd, och jag tackar

dem för den behandlingen som

gjorde mig till en vrålande stålman.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-03-09 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP