Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glappet

Bakom modfällda tårar,
ögonblicket innan
trasigheten blommar ut
finns där en ridå
som aldrig borde falla ned

Bakom molnen
regerar änglarnas händer
men jorden är dold
i ett töcken just då
smärtan syns inte
och inga böner hörs
i hjärtats överfyllda rum

Där finns en rymd
som ingen vet om
som ingen vill stanna i
ändå är det där
som modfällda tårar föds
och frodas...




Fri vers av Seasons
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-09 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons