Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flödet

Vi behöver
de fina stunderna

som om de vore
vår hälsa mätt i tid
och rum

Vår själs nöd
mättas inte
i snabbköpet
och konsumtionens
flöde

Som en flod
som leder
till sorg

och friktionen
skapar nya sår

Vi behöver
själslig mat
och ren mjölk

honung att lenas med

ordens näring

i nya
förvandlande
stunder
kontinuerligt...





Fri vers av Seasons
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-09 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons