Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den 20 mars är ni körda.


VÅRDAGJÄMNINGEN IGEN

Vårdagjämning - 

ert nederlag

Segerstämning

Då jublar jag!

 

LARZ GUSTAFSSON 9/3 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2021-03-09 17:31



Bookmark and Share


  wiria77
härligt foto
sol
värme
2021-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Fotot togs av min fru. Så det så.
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP