Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppsspråk, stumt: Poetisk lek, forumet


Vink

ringarna på bardisken blir till metaforer
glaset som klibbar fast, oförmågan att förändras
och alla tillfällen till förändring som försvinner;
den lilla nicken, ögonkastet och fingret i luften




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-09 20:46



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Älskar den här.
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP