Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtoner

I dina ögon
anas sanningen som en
vitkalkad svärta

Ska vi mötas snart
eller delas blott detta:
ett lätt tungsinne?




Skapa | Skriva av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-09 20:51



Bookmark and Share


  Nanna X
Jättesnygga antiteser,vitkalkad svärta och lätt tungsinne.
2021-03-13
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP