Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 27


Näring är också visdom
Finnas är gott och varar länge
Kunskap växer nu sakta till visshet
Samlad styrka, höjd över bra och bäst





Fri vers av Horace
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-11 11:36



Bookmark and Share


  Miss Deliria
En klok man sade en gång
att visdom tar tid,

inre mognad kan man inte forcera,
liksom att samlad styrka kräver erfarenhet,

bra fångat
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace