Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKOSTBART.

vem tackar
om hundra år
handens gärning

Den gamla kvinnan stickar
varma sockor
av nykardad ull.

barnbarnet har frusna fötter

mull den förblev
denna varma ull
som kärleksfullt
hantverk skapte

Bosse 03.10.21




Övriga genrer (Aforism) av Bossepoet från Österbotten
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-10 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten