Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rullar på...

Moped vad är det för cykel?
Ett fordon då med ett visst gyckel...
Men vad menar du?
För det sägs om den ju...
Smäller högre än: Motorcykel!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-10 06:44



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Du är mästerlig med orden.
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt