Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsvind


En doft av
hav och tång

När vinden
når ända hit in

Med minnen
av närhet
och avstånd

Då och nu

Ursprung
och längtan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-10 08:21



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Mycket vacker komposition om urgammalt tema: nära och borta, nu och evighet.


2021-03-15

  Elaine.S VIP
Havet, havet, havet och en vind därifrån.
Fint skrivet och beskrivet
2021-03-10

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om känslan och minnen som väcks av en doft.
2021-03-10

  karenina VIP
Underbar dikt, du förmedlar både känslan och intrycken och doften
2021-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt författat!
2021-03-10

  Kungskobran VIP
Längtar efter att komma ut på sjön efter att ha läst denna dikt
2021-03-10

  alicja lappalainen VIP
DESSA ORD SKAPAR EN VAGGANDE KÄNSLA AV EBB OCH FLOD.
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP