Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnor

stjärnor talar
sakta
varligt
de talar till henne
stjärnljus följer henne
allt går
sakta
fort
inte alls
stjärnorna säger
släpp taget
du kan verka
i allt du tar dig till
på livets vandring
stjärnor talar




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-10 08:36



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så uppmuntrande rader om livet
2021-03-11

  ULJO
Så fint om stjärnor
2021-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Stjärnorna lyser klarast i mörkret!
Bra skrivet.
2021-03-10

  Larz Gustafsson VIP
"Stjärnorna kvittar det lika" (Nils Ferlin)

https://www.youtube.com/watch?v=APfQ_p-XqeU

2021-03-10

  Maria Sundelin VIP
Stämningsfull
2021-03-10

  Öknens Ros VIP
Att följa sin ledstjärna och lita på den.
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77