Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Fallen tår-

Ser en fallen tår från din mors kind

Tårar av sorg, tårar ingen vill se

Tårar för sin son

som aldrig kommer tillbaka

Drogen tog han, ensamheten nära

Minnet av han, minnet av sin son

som aldrig försvinner

Ros på sin grav, precis som sin far

Den sorgen kommer aldrig försvinna




Bunden vers av FAttar dU
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-10 09:33



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Berörande
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU