Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En tanke ur tänkandet

 

Jag!

Har,

En tanke!

 

Jag!

Vill,

Berätta om min tanke

 

Jag!

Har,

Många tankar och vill berätta om

 

Jag!

Är,

Bevakat och censurerat

 

Jag!

Får,

Aldrig rätt att berätta om mina tankar!

 

Mina tankar är förbjudna att lysa!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2021-03-10 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP