Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märk tidens resning eka




Som minnet böjer rågen


fylls dalen snart av sång


som öar kringgår vågen


så ändras lifsens gång




När tidens resning ekar


fylls hjärtats datortek


säg mig den vishet nekar


inunder sagoek




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-10 10:39



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
En sång ? - av äldre datum känns denna som och lite hemlighetsfull . . .
2021-03-20

  AiA Maria den fria

Vackert
I varandets
- rika melodi

Tack!
2021-03-14

  Susen VIP
När tidens resning ekar. Känns som en fin sång att nynna på inunder sagoek. Fint rim!
2021-03-11

  Elinor Sörensson VIP
Ljuva rader som ljuder
som verser i en visa.

2021-03-10

  Öknens Ros VIP
Tidens gång, visheten sång.
2021-03-10

    Lena Staaf VIP
Rytmiskt, melodiskt.
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP