Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korthus

Världen är som ett korthus
Kan rämna när som helst
Då vill inte jag vara med
Hoppas på bättring där




Fri vers (Fri form) av Feliaxel VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-10 11:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra liknelse!
2021-03-10

  ULJO
Bra jämförelse. Världen som ett korthus. Instabilt och ohållbart.
2021-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Vi lever i en orolig tid och längtar efter lugn och ro!
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP