Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Inte ett skit-

Vi delar lika vi två
Nån riktig gemenskap kan vi aldrig få

Vi tänker på varann
Men denna kärlek är inte sann

Det är drogen som räknas, då är allt bra
Men den kärleken är ingenting att ha

Du säger, vi är själsvänner
Men utan drogen har vi ingenting

Inte ett jävla skit ! ....




Bunden vers (Rim) av FAttar dU
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-10 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU