Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förtvivlan

Och jag vill fortfarande skrika ut mitt elände
Och vältra mig i min sorg
Skära sönder huden
Och försvinna från världen

Att du inte förstår det vet jag
För jag förstår det inte själv
Och i all ärlighet
Jag gör det inte heller
Jag andas lugnt nu
Och tystheten tar sin plats




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-10 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva