Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inget mer...

Jag har inget mer att skriva
Vill bara tiden fördriva

Kanske var jag en diva?
Hur ska jag det beskriva?

Man undrar hur allt ska bliva?
En gul och stolt gullviva...




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-03-10 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP