Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är starkare nu utan dig

När allt är tyst och stilla
när du inte längre kan göra mig illa,
då inser jag att livet har mer att ge
vänta bara så ska du få se.

Jag är starkare nu utan dig
och jag vet att du saknar mig,
men för mig är du absolut ingenting
du liksom bara flyter omkring.

Du tror du är Guds gåva till kvinnan,
ja det trodde du kanske innan,
men nu vet du att du bara är luft
ja att höra det är säkert tufft.

Men jag är tuff och rättvis ska du veta,
hädanefter "förlorare" ska du heta,
jag gick inte på dina dunkla inviter,
nu får du leva med dess hårda sviter.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-10 16:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som känns! Mycket bra skrivit!
2021-03-15

  Öknens Ros VIP
Ord som svider i skinnet på förloraren.
2021-03-11

  Koloristen
Får mig att tänka på Chers gamla låt "Do you believe in life after love?".
2021-03-11

  morgonstjärna VIP
toppenbra skriftat, om något allvarligt
2021-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en relation som inte var vad den borde vara!
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP