Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRVINDAR FRISKA - tanka

I törnrosasömn

välklädda trädgårdsmöbler

vårvind frisk leker

klär av dem nästan nakna

ser gärna mer i solsken




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-03-10 17:15



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Lekfullt!
2021-03-19

  AiA Maria den fria

Befriande
Ljusrika
Tanka(r)

Tack!
2021-03-14

  Cikoria Blå VIP
...snart så...
Den väckte längtan efter vår.
2021-03-14

  Susen VIP
Fin tanka. Håller med i längtan ser gärna mer i solsken. Snöyra här!
2021-03-11

  ULJO
Så fint. Snart är våren verklig
2021-03-11

    Lena Staaf VIP
Lyckans möbler - här är det sju minus!
2021-03-10

    ej medlem längre
Tänk att bli väckt så mjukt i vårens första värmande strålar...
2021-03-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Visst längtar man efter mer solsken! Fin tanka
2021-03-10

  Öknens Ros VIP
vårlängtans ord.
2021-03-10

  Feliaxel VIP
Våren är inte stabil men mera sol säger man inte nej till
2021-03-10

  Poeten Salvador VIP
Här är kalla vintervindar
2021-03-10

  Niliboy
Jag har börjat längta till solen å värmen på balkongen!
2021-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tiden som är och den som vi väntar på!
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP