Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märken

Vinden drar trådar mellan vrestallarna
väver fångstnät för fåglars hastighet och form

att snärja strömmen av toner ur deras näbbar
att teckna deras silhuetter på himlen

och försiktigt skala loss dem från molnen
som sårskorpor från ny hud

som en spegling av ditt ansikte
ur sjöns ögonblanka yta




Fri vers av Grävling
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-10 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling