Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommit hem från båten


spisluckan

spisluckan är öppen
lågorna slår mot ögonen
det smätter i tändveden
han stödjer sig påhänderna
tankarna kommer
huset är tyst
katten har gått ut
det skulle inte bli så här
det blir aldrig som man tänkt
men någon hämtar hem
gör sin klassresa




Fri vers av tom boreland
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-10 17:39

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland