Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som inte kan försvara sig och berätta hur de utnyttjats förblir syndabockar.


Sanningen

Kameler fick skulden för sars o mers utbrotten, det första corona virusen som smittade människor för några år sedan.
De bar samma symptom som sars covid 19 men med begränsad smittspridning.

Det som skulle komma skulle bli en pandemi och hela planeten skulle tvingas
stängas ner och dödstalen skena. Den äldre befolkningen skulle drabbas värst.
Fladdermusen, nattdjuret som lever i mörkret skulle bli skuldbärare......
Vad får inte belysas...




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2021-03-10 18:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mänskligheten har alltid försökt att skylla sin egen synd på andra tyvärr
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP