Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I MITT HJÄRTA ÄR DET ALLTID SOMMAR

Innan vi vet ordet av

så är vi där igen

Men i mitt hjärta blommar jämt

den svenska sommaren

Vinterns snö är bannlyst där

Den kommer aldrig in

Junihjärtat klappar för

en sommar som är min

 

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2021-03-10 19:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Åsyftas månne tvehågsenhet?
Allt detta med astrologi tror jag inte på.
Jag tar avstånd från stjärntecken och sådant.
Jag är född i korsets tecken.
2021-03-17

  dorotea VIP
Så fint uttryckt:" junihjärta" Kan tolkas på många sätt.
2021-03-17

  wiria77
fina rader
hyllning
till värme
sol
glädjerus
2021-03-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin dikt! Sommaren i Sverige är underbart!
2021-03-10

  Lottie Ålhed VIP
En fin hyllningsdikt med känsla och junihjärta.
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP