Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag frågar...


Liemannen

"min tur?"
Döden svarar:

... inte än ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-10 19:21



Bookmark and Share


    Claes Torstensson
Vi får hoppas det dröjer ett bra tag!
2021-03-13

    frun
Tiden är kommen för Anna.
Hon ska inte äta så mycket, då hon behöver gå ned i vikt för att bli sprudlande glad.
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik