Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


REFRAKTÄR

Jag sätter en ära i att vara

refraktär

Jag vill inte lida i en

stereotyp misär

När våren är nära -

som den ju de facto är - 

vill jag gå på gatorna

och vara refraktär

 

När allting känns nära

och jag är den som jag är

när Herren får bära

genom kris och krigstid här

I allt det prekära

är jag ändå galet kär

och sätter en ära

i att vara refraktär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2021-03-10 19:43



Bookmark and Share


  wiria77
bra skrivet
dina rader

2021-03-11

  Charles Abrams
bra det är, att vara sån där
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP