Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag vet är att vi provade allt


du stramar i min axlar
alla år senare
jag räknar dem mer än åren vi hade
är det bitterhet
eller bara
vanlig saknad

det är nog något vanligt
för vi
var inte århundradets kärlekshistoria

vi var kämpaglöd mot bättre vetande

min tankar vandrar åt skogen
de tror att vi hade klarat det
om vi bara försökt

jag ser dem i ögonen
upprepar

fan i helvete
som vi försökte




Fri vers av Talema
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-10 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema