Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spegel, papper, kolkrita och jag


Spegelbild

Spegel, papper, kolkrita

och 

jag

sökande efter levande porträtt

kritans väg utgår från mig

känner att jag hittar stigar

ord som speglar mig

lyskraft

kärleksfull

ögonens sorgevägar

bubblande lycka

urkraften

en kvinna




Fri vers av Maiah VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-10 23:07



Bookmark and Share


  petter rost
Mer än applåd!
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP