Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I bland funkar det Å i går kväll slogs det på Stort....


Jag trollar

Jag trollade m tankens
Makt å m knäna..
Å med mina aroma oljor..
Här blev det magi på hög nivå.

Abra cadabra sim salla bim..
Salla hokus pokus. Eppedi peppedi
Pau...

Häx häx från "magica de hex"

Denna tarot leken använde jag I Odense midfyn
När vi var Vip gäster hos harley davidssons
När scorpions I gammal regi spelade...
Vi var först i Köpenhamn sedan på rundtur
Inne i kristiania ...tog en drink i baren..

Där stötte vi på bruden som snott mitt körkort
I lunden danska vägen hos Ronny Hansson..
Hade jag fått tag på henne där å då...
Så hade jag förmodligen mulat henne...
En avdankad heroin pundare...

Fattar ni hon körde faan bil på min identitet..
Där å då..detta hände 1999...näst inpå...

Obehagligt..å faan så kriminellt...

Av: Sweden Lelle




Fri vers (Spoken word/Slam) av Helen Bohlin lelle
Läst 173 gånger
Publicerad 2021-03-11 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen Bohlin lelle
Helen Bohlin lelle