Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mycket fin bil att köra Gott om utrymme Exkusiva säten att sitta på.


Jag körde grevens lincon

Christer greven å jag
M fler.
Var ute å gled omkring
På vägarna i sverige.
Naturligtvist körde jag
Då greven drack öl..
Föresten så har jag glömt
Bort att lämna tillbaka boken
M "simon å ekarna" till din
Vän mikael som jag gick på
Universitetet med.
Nå väl svantesson håll i hatten.

Kram å glad påsk..

Helene bohlin lelle " magica de hex"

Nu blir det m snö i göteborg..




Skapa | Skriva av Helen Bohlin lelle
Läst 176 gånger
Publicerad 2021-03-11 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen Bohlin lelle
Helen Bohlin lelle