Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön den kommer

snön den kommer
klart det snöar
när det är Mars månad
vårmånad
må Mars kallas
men likväl
har vintern sitt grepp
snö
snö
snö
oavsett så kommer snön
jag som småbarnsförälder
ger mig glatt ut
skojar
busar
åker pulka
trots att jag helst av allt
vill
våren ska stiga in
säga
här är jag




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-11 07:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns lika mycket tjusning i vintern som i en hink med spyor som det flyter döda paddor i.

Jag hatar vintern. Det kommer jag alltid att göra. Punkt slut.
2021-03-11

  ULJO
Vintern har sin tid. Våren har sin tid. Det finns en viss tjusning i alla årstiderna
2021-03-11

  Öknens Ros VIP
På snön är vi mätta
Nu med steg så lätta
Vi gå mot vår
Även i år
2021-03-11

  Maria Sundelin VIP
Håller med. Det räcker med snö nu
2021-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Snön den smälter.
Klart den smälter.
Det är ju vår.
Och hur man än vrider och vänder på det hela så går tiden bara åt ett håll: framåt. Framåt mot sol och värme.
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77