Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blir du lyckligare

blir du lyckligare av saker?
kartonger du samlar
bra att ha saker i?
saker du har nedstoppat
ifall du använda det någon gång ska?

jag har börjat göra mig av
med massor med saker
kläder jag inte använder
leksaker som bara ligger
gamla prydnadsföremål
som inte passar in
jag vet inte var jag ska ha dem
låter då dessa saker gå vidare
till någon som behöver dem bättre

ibland är det jobbigt att göra
sig av med saker
den saken har jag fått av den
den saken av någon annan
så kan det fortgå i all evighet
men när jag väl släppt en sak
då känns det som en frihet
inom mig




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-11 09:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA saker gör en inte gladare men att ge och se glädjen i andra får i alla fall mig att le :) kram
2021-03-15

  Nils-Robert
Ibland samlar man men vet inte varför
2021-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Dit hör INTE Erikshjälpen.
Jag kan personligen verifiera att pengarna därifrån kommer fram dit de ska.
Som t ex till ett projekt i Kamerun, där man såg till att byar fick rent vatten.
2021-03-11

  ULJO
Kan hålls med om att skänka till välgörenhet är en god ide.
Om man kan lita på dem. Tyvärr finns organisationer som roffar åt sig både saker och förskingrar pengar. Då känns det inte så bra

2021-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Tänk på Erikshjälpen.
Jag vädjar till dig.
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77