Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt innersta rum

här tankar jag energi
kraft
lugn
ro
här finns jag bara till
ensam
med mina tankar
mina känslor
här kan tankarna
fladdra fritt
var de vill

mitt innersta rum
det rensar jag likt en trädgård
det som ej hör hemma
rensas bort
i mitt innersta rum
där bevarar jag allt
jag vill minnas




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-11 09:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA härligt :)
2021-03-15

  Nils-Robert
Så rätt. Man måste sortera i sina minnen. Bevara det goda och slänga det värdelösa på komposten
2021-03-11

  ULJO
Fint att ha ett sådant rum.
2021-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag har hjälp med städningen.
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77