Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OPERATION STORM

Operation Storm

Vem minns Operation Storm?

Det har man helst velat sopa under sin matta

Operation Storm

Vem fanns där då den tog form?

Man ville inte att omvärlden skulle fatta

 

Jag talar inte om Desert Storm

Det här var något annat

Etnisk rensning mot serberna

En folkgrupp som Tyskland förbannat

 

Operation Storm

Ja, dess slagkraft var enorm

Och USA-stasja utrotade serber

Operation Storm

var imperialismens norm

Ja, vem var nu superior och superb här?

 

LARZ GUSTAFSSON 11/3 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2021-03-11 11:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Federationen var det inget problem med så länge inte utländska intressen (Tyskland, USA...) arbetade för att splittra den.
Jag har också talat med ex-jugoslaver.
2021-03-12

  Koloristen
Minns det som det var igår. Minns dem som flydde därifrån och som jag lärde känna. Minns även de svenskar jag känner som for ner och stred.

En tragedi och ett onödigt krig som bevisar att små och självständiga nationer är bättre än federationer och unioner av olika slag. Nema federacije, nema problema.
2021-03-12

  wiria77
jag minns det inte
måste ta reda på det
färska upp minnet
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP