Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelperspektiv


Dagen

Ljus och fri

Spejande
över kusten
in mot land

Med en fågels
fokuserade blick

mot fruset
liv i hamn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-11 11:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Som måsen i Jonathan Livingstone Seagull
2021-03-12

    Lena Staaf VIP
Fy för att vara fågel just nu! Men snart blir det avundsvärt igen.
2021-03-11

  Larz Gustafsson VIP
T ex en albatross.
Snyggt!

Vet du förresten vad deras lotteri heter?

Alba-TRISS!
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP